رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی، شناخت مشترکات و توسعه آنها را یکی از راههای تقویت همزیستی میان مسلمانان دانست و گفت: شناخت این مشترکات باید در فرآیند دانش سازی و دانش افزایی رخ دهد که دانشگاه مذاهب اسلامی میتواند در این موضوع نقش کلیدی ایفاء کند.
در نشست راه شریعت در شهر معنویت به همت انجمن علمی فقه وحقوق دانشگاه مذاهب اسلامی "بررسی تطبیقی جرم روزه خواری در ملأعام و مجازات آن درکشورهای اسلامی" صورت می گیرد.
دکتر سید عباس صالحی عنوان کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی در بُعد بینالملل فرصت بسیار خوبی برای برقراری ارتباط در فضای بینالملل با دانشگاههای اسلامی و علوم انسانی است و باید از این فرصت برای گسترش ایده همزیستی و تقریب بهرهمند شد.
دانشگاه مذاهب اسلامی (تهران) جهت تکمیل کادر اداری و تخصصی خود از بین واجدین شرایط و از بین جوانان تحصیل کرده، متخصص و با انگیزه بعد از طی مراحل اداری همکار می پذیرد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسگر اظهار داشت: تنها راه رسیدن به امت واحده اسلامی این است که همه مسلمانان در کنار یکدیگر دست به دست هم دهند تا بتوانند به اهداف عالیه اسلام دسترسی پیدا کنند و هرکسی که در این شرایط فتنه و یا اختلاف را آگاهانه یا ناآگاهانه ایجاد کند باید بداند که ابزار دست دشمن قرار گرفته است و در نهایت راهی را طی میکند که دشمن خواهان ...
صالحی اذعان داشت: درواقع کسانی که ما فکر میکنیم در دامنه تعصب مذهبی و افراطی گری گرفتار شده اند، اینگونه نبوده است و آنها هم همواره دغدغه جهان اسلام را داشته اند؛ ما اگر بخواهیم یک نوع زیست تمدنی جدید برای جهان اسلام تدارک ببینیم، این زیست تمدنی پایه و شالوده آن برمیگردد به سنت سلف یعنی سنتهای آموزشی ما از فضای فرقه ای به فضای فرا فرقه ای بیاید و ...
عضو شورای عالی مجمع تقریب اظهار داشت: جهان اسلام هنوز به واقعیت و ارزش دانشگاه مذاهب پی نبرده است؛ استادان و دانشجویان این دانشگاه باید قدر بدانند و تلاش کنند این دانشگاه روز به روز به اهداف خود نزدیکتر شود.
دبیرکل مجمع تقریب تصریح کرد: وحدت اسلامی تنها در حوزه فقه شکل نمی گیرد؛ یکی از حوزههای وحدت فقه است، اما باید بر بقیه حوزه ها از جمله حوزه های علمی، حقوق، مدیریت راهبردی و ... نیز تمرکز کنیم.
آیین معارفه دکتر سید عباس صالحی رئیس جدید دانشگاه مذاهب اسلامی صبح چهارشنبه با حضور دکتر شهریاری دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در محل این دانشگاه برگزار شد.
سی و هفتمین نشست تحلیلی – تخصصی خبرگزاری تقریب به مناسبت هفته پژوهش با حضور حجت الاسلام و المسلمین احمد شفیعی نیا سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد.
حجت الاسلام شفیعی نیا اظهار داشت: بحث تقریب و ضرورت تقریب، یک بستر طبیعی است و باید بدانیم که در هر جامعه، تفکر، مکتب و باهم بودن بهتر از دور از هم بودن است؛ بنابراین تقریب یک حکم فطری برگرفته ازعقل به حساب میآید و در سایه هم افزایی افراد با یکدیگر به وجود آمده تا یک مجموعه بتواند هدف ایده آل خودش را دنبال کند.
خبرگزاری تقریب و دانشگاه مذاهب اسلامی جهت فعالیتهای علمی ، فرهنگی و دوره های خبرنگاری برای دانشجویان مستعد با امضای تفاهمنامه همکاری بین مدیرعامل خبرگزاری و سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی اقدام نمودند.